Krasnojarsk, porodilišta 4: lekari, adresa i odgovori

Normalna trudnoća kod žene traje oko 40 nedelja. Datum rođenja može se malo pomeriti za dve do tri nedelje na manju ili većoj strani. Kada buduća majka vidi na testu dvije željene trake, ona ne razmišlja odmah o takvim svesnim stvarima kao što je odabir porodiljske bolnice, doktora, metoda rodjenja ili ishrane. U glavi sretne žene, slike veselih lopova i šetača, slatke konture nerojene bebe i prijatne trenutke zajedničkog odmora.

Krasnojarsk, porodilišta 4: lekari, adresa i odgovori

Međutim, što je bliži datum, jasnije je shvatanje da je važno pravilno organizovati prvi sastanak sa dugo očekivanim malim osobama. Nije bitno koji grad je - Moskva ili Soči, Sankt Peterburg ili Krasnojarsk. Roddom (4 boda, što je važno uzeti u obzir, malo dalje) moraju biti izabrane s svu odgovornost i temeljitost.

Koji su zahtevi za savremeni porodilište?

Na šta treba prvo da obratim pažnju? Praksa poslednjih godina pokazuje da su se metode i principi rada fundamentalno promenili u oblasti akušerstva. Dobra porodilačka bolnica, prijateljska prema mami i njenom djetetu, trebala bi imati takve kriterijume:

  • maksimalna prirodnost procesa rođenja;
  • rođaci partnera;
  • savjetovanje i pomoć ženama pri porođaju prilikom uspostavljanja dojenja;
  • mama i beba žive u istom odjelu odmah nakon rođenja.

Država pokušava da se pridržava takvih principa rada u svojim zdravstvenim ustanovama. Izuzetak nije bio grad Krasnojarsk. Materinska bolnica 4 je institucija koja ispunjava sve zahtjeve savremene medicine. Opremljen je potrebnom opremom, kvalifikovanim osobljem koji će ne samo pružati medicinsku negu, već će takođe pomoći da se suoče sa prvim poteškoćama, objasne i objasne šta i kako učiniti sve da bude vrhunski.

Specijalizacija materinstva

Pored primanja rutinskih, nekompliciranih rođenja, neke institucije praktikuju i uspešno rešavaju složene slučajeve. Najčešće se takvi centri nalaze u velikim opštinskim okruzima, među kojima i Krasnojarsk. Porodiljska bolnica 4 uspešno pomaže ženama sa bolestima respiratornog sistema ili tuberkulozom. Kao što je poznato, tokom trudnoće organizam doživljava ogromna opterećenja, postepeni razvoj fetusa podrazumeva izmještanje svih organa. U kasnijim terminima, budućoj majci doživljavaju bolove u leđima, otapanje, probleme sa varenjem i peristaltima, i naravno kratku disanje. Što je teža situacija, ako u istoriji postoje problemi sa plućima ili disajnim putevima. Tokom rada, ispravno izvođenje vežbi za disanje može u velikoj meri olakšati i doprinijeti procesu. 4 bolnica (Krasnojarsk), doktori koji rade tamo, uvek će spasiti i ostaviti samo najbolja sećanja na boravak u zidovima ustanove.

Da li je tačno da je četvrta porodilišna bolnica zatvorena?

U leto 2015. godine ova medicinska ustanova je zatvorena za popravke. Na njegovom kursu postignut je veliki broj rezultata. U to doba, mnogi misle da je bolnica zatvorena ili preseljena, ali adresa četvrtog porodilišta u Krasnojarsku ostala je ista. Kako je izvešteno rukovodstvom institucije, poboljšanja će biti primećena ne samo od osoblja koje su u velikoj meri olakšale uslovi rada, već i svaka žena koja je rođena. U prvim danima dječaku su potrebni najudobniji uslovi (toplina, udobnost), jer je radio sjajan posao i potpuno promenio svoje stanište. Da bi majke mogle pokazati svu svoju nežnost i negu, dobijaju se odlični uslovi - neprekidno snabdevanje hladnom i toplom vodom, dobar kanalizacijski sistem, toplotu postignutom popravkom krova čitave zgrade. Urađeni su i unutrašnji radovi, koji uključuju zamenu vrata, kozmetičke popravke. Svi ovi poslovi pozitivno karakterišu 4 porodilišta (Krasnoyarsk). Komentari majki koji su tamo posjetili potvrđuju koliko je on dobar, pogotovo u poređenju sa mnogim drugim institucijama.

Pojedine komore. Da li je vredno trošiti novac?

Čak iu fazi trudnoće žena može samostalno organizovati budući proces porođaja. Ako je pronašla najbolju opciju za sebe, Krasnojarsk, porodilišna bolnica 4, onda je neophodno da se predstoji s glavnim doktorom. U ovom slučaju, razmena kartice će biti označena, a majka će biti bez ikakvih pitanja na pravom mjestu u bilo koje doba dana. Na običnom priznanju, žena se stavlja u opšte odeljenje, gdje još jedna ili dve trudne žene mogu istovremeno da istovremeno sa njom. Važno je napomenuti da je porodilište otišlo od tužne prakse dugogodišnjih rođaka za nekoliko ljudi. Sada svaka žena na radu može računati na individualni stav, maksimalnu pažnju babica i čak uzimati lične stvari s njom, slušati muziku, ako je to lakšoj za nju. Pored toga, plaćene komore porodiljske bolnice 4 u Krasnojarsku - ovo je prilika da se od prve bebe zadržite kod bebe. Mama i dijete imaju toliko toga da saznaju jedni druge, a najbolje od svega kada se to desi tet-a-tete. Roddom 4, Krasnojarsk - foto-komore, informacije o liječnicima, opremi, pruženim uslugama - sve informacije su javno dostupne.

Naselje u takvim komorama je dostupno svima koji se slažu plaćati za njihovu udobnost. Važno je da novac ne ide u džepove preduzetničkog doktora. Isplata je dokumentovana, što je garancija dobrog odnosa, udobnost majke pri porođaju i svrsishodno ide na poboljšanje bolnice.

Šta da uzmem sa mnom za porođaj?

Od sedmog meseca trudnoće, rođenje se može desiti bez komplikacija za mamu i njeno dijete. Takav tok trudnoće i rana isporuka se ne uklapa u pravila, ali se to dešava svuda, pa od ovog trenutka treba pažljivo slušati senzacije, fetusu. Usput, potrebno je prikupiti "slučaj alarma". Bolje je da budete spremni unapred, tako da u slučaju bilo čega ne trčite, a još više - nemojte vjerovati ovako važnom stvar svom suprugu.

Lekovi koji su potrebni prilikom porođaja, bolnica se obično brine o sebi, ali je bolje prethodno konsultovati lekara. U predratnom odeljenju možete provesti dosta vremena, tako da morate voditi vodu za piće, jednostavan biskvit, ako želite da imate snack, papuče i kupaonicu koja je lako skinuti. Nije zabranjeno nositi mobilni telefon ili muzički plejer. Tokom zakletve rođenja mališana, žena je obučena u jednokratnu majicu i kapu. Oni su sterilni, pored toga, ne postoji strah da će biti prljav. U postnatalnom odeljenju, možete staviti svoje lične stvari, glavna stvar je da su pamuk i čisti. Isto važi i za odeću posjetilaca koji mogu doći kod novorođenčeta i majke u vrijeme prijema. Vrijedi se brinuti o higijenskim proizvodima, zamjenjivom donjemu rublju.

Potrebno je unapred pripremiti stvari i dodatke koji će biti potrebni nakon rođenja djeteta (nekoliko kompleta odjeće, pelena i bebi maramica, krema, puder i bočica za bebe, toplo odjeće).

Lista potrebnih dokumenata

U svakom slučaju ne smemo zaboraviti na dokumente. Ova lista sadrži pasoš i razmjenu kartice koja sadrži podatke o majci, djetetu (rezultate ultrazvuka, projekcije, analize). U slučaju kada partner bude prisutan kod žene, njegovi dokumenti će takođe biti potrebni. Pored potvrđivanja identiteta, i dalje vam je potrebna potvrda o zdravlju, bez nje u odjelu jednostavno neće biti dozvoljeno.

Da li im je dozvoljeno da vide video o rođenju bebe?

Po prethodnom aranžmanu postoji mogućnost snimanja fotografije i videa o porođaju i pražnjenju. Značajno za svaku porodicu kadrova treba biti u bilo kojoj arhivi, jer danas nije svaki par riješen za dvije ili više djece. Svaki trenutak, koji se provodi sa voljenom malom grudom, zahteva imprintiranje. Isto mišljenje deli bolnica 4 (Krasnoyarsk). Fotografije dece i ljudi koji mu pomažu da se rodimo, predstavljaju nepobitan dokaz dobrog rada i negu svih djece. A njihov broj tokom postojanja institucije prelazi 100 hiljada.

Kako pronaći matičnu bolnicu broj 4 u Krasnojarsku?

Da biste došli u ruke divnih specijalista, roditi u modernom medicinskom centru, koji, ipak, ima državni oblik vlasništva, morate znati gdje je 4 porodilišna bolnica u Krasnojarsku. Nalazi se na ulici Ustinovicha, 7. U bilo kom trenutku možete kontaktirati administraciju na broj telefona (391) -224-42-61.Related news

Krasnojarsk, porodilišta 4: lekari, adresa i odgovori Krasnojarsk, porodilišta 4: lekari, adresa i odgovori Krasnojarsk, porodilišta 4: lekari, adresa i odgovori Krasnojarsk, porodilišta 4: lekari, adresa i odgovori Krasnojarsk, porodilišta 4: lekari, adresa i odgovori Krasnojarsk, porodilišta 4: lekari, adresa i odgovori Krasnojarsk, porodilišta 4: lekari, adresa i odgovori Krasnojarsk, porodilišta 4: lekari, adresa i odgovori Krasnojarsk, porodilišta 4: lekari, adresa i odgovori Krasnojarsk, porodilišta 4: lekari, adresa i odgovori